Spicy scampipasta

Verdens enkleste og diggeste scampirett. Denne er beregnet for to personer

Ingredienser:
-Scampi, 400 gram.
-Ønsket mengde pasta. Jeg brukte en halv pakke tagliatelle
-Chili, en stor eller to små
-Hvitløk, to fedd
-3 ss smør
-3 ss olivenolje
-En halv boks tomatpure
-En liten ts kajennepepper.
-En spiseskje sitronsaft
-Ca 1 dl hvitvin (kan sløyfes)
-Salt og pepper etter smak
-Evnt ruccola

Fremgangsmåte:
-Kok opp tagligatellen
-Dersom du kjøper frosne scampier: ta ut scampiene en times tid før du skal bruke de slik at de får tint
-Skrell scampiene
-Finhakk hvitløk og chilli og stek sammen med smør og olivenoljen et par minutter på lav varme
-Tilsett deretter scampi, cayennepepper, tomatpure og vin. La dette steke i et par minutter.
-Tilsett deretter sitron og smak til med salt og pepper.
-Bland tilslutt inn tagligatellen i scampisausen, dersom du ønsker en litt mer sausete konsistens kan du også tilsette litt av pastavannet.
-Server gjerne med ruccola og brød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *