Kylling- og spinatform

Middag for fire personer

Ingredienser:
-800 gram kylling
-200 gram frossen spinat
-100-200 gram bacon
-1 gul løk
-3 fedd hvitløk
-7-8 dl h-melk (kan gjerne erstatte noe av melken med fløte)
-2 ss hvetemel
-Salt og pepper
-Ønsket mengde ris eller nudler

Fremgangsmåte:
-Ta spinaten ut av fryser et par timer før bruk.
-Skjær opp bacon og kylling i halvstore biter
-Stek baconet og legg dette i en form
-Stek/brun så kyllingen et par minutter i baconfettet (evnt med mer smør), tilsett hakket løk og finhakket hvitløk og ha dette i formen
-Ha melk og hvetemel, salt og pepper i et glass med lokk og rist lenge og godt, slik at klumpene forsvinner. Hell deretter dette over i formen
-Klem vannet ut av spinaten
-Bland spinaten inn i formen, og stek på 200 grader i ca 30 minutter. Test underveis om kyllingen er gjennomstekt.
-Kok opp ris eller nudler, og server.

2 comments on “Kylling- og spinatform

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *