Pasta carbonara

Ingredienser:
-200 gram spagetti
-200 gram bacon
-2 egg
-1,5 dl kremfløte
-100 gram parmesan
-3 hvitløksfedd
-1 dl pastavann
-1 ss smør til steking
-1/2 ts salt
-1/2 ts pepper
-1/2 ts kajennepepper (kan sløyfes)

Fremgangsmåte:
-Kok opp pasta
-Skjær opp i små biter og stek bacon sprøtt. Ha mot slutten av stekingen oppi finhakket hvitløk, trekk dette så til sides
-Bland sammen revet parmesan, egg, fløte og krydder i en skål. Du kan gjerne spare litt av parmesanen til å ha på toppen når pastaen er ferdig
-Ha pastaen og 1 dl av pastavannet i stekepannen med baconet
-Bland inn blandingen med egg, parmesan, fløte og krydder når pastaen i stekepannen er lunken (++). Om du heller den over når pastaen er for varm, vil pastaen bli litt tørr og kornete.
-Topp gjerne med mer parmesan

Oppskrifter holder til ca to personer! Håper det smaker 🙂

1 comment on “Pasta carbonara

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *