Spicy kjøttboller i tomatsaus

Beregnet for ca 4 personer

Ingredienser:
-400 gram kyllingkjøttdeig (eller annen kjøttdeig)
-400 gram spagetti
-1 boks hakkede tomater
-2 ss tomatpure
-2 dl kjøttbuljong
-1/2 løk
-5 hvitløksfedd
-2 chilli
-1 ts basilikum
-1/2 ts salt
-1/2 ts kajennepepper
-3 ss smør eller olje til steking

Fremgangsmåte:
-Kok opp spagettien
-Finhakk løk, chili og hvitløk.
-Fres løk, chilli og hvitløk i 1 ss smør i et par minutter, slik at det blir gyldent.
-Ha ca halvparten av dette over i en bolle, la resten være i gryten.
-Bland kyllingkjøttdeigen inn i bollen sammen med den freste løken, chillien og hvitløken. Tilsett krydder og salt, og form kjøttboller.
-Ha tomatene, tomatpureen og buljongen i gryten med de freste grønnsakene. La dette koke i noen minutter, gjerne lenger.
-Stek kjøttbollene i 2 ss smør til de er gjennomstekte. Start gjerne med høy varme og sett deretter varmen ned et par hakk.
-Ha så kjøttbollene over i tomatsausen og server med spagettien, og gjerne parmesan.

Håper det smaker 🙂

3 comments on “Spicy kjøttboller i tomatsaus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *