Stekt torsk med potetmos og bacon

Til to personer:

Ingredienser:
-100-150 g torskefilet x 2 (Evnt seifilet)
-100 gram bacon
-1 ss smør til steking

-2 fedd hvitløk
-3 store poteter
-2 ss smør til potetmos
-1 dl kremfløte (evnt h-melk)
-1/2 ts salt
-1 liten klype pepper
-100 gram sukkererter

-Eventuelt syltet rødløk

Fremgangsmåte:
-Skrell potetene og skjær opp i halvstore biter, kok i ca 15 minutter.
-Skjær opp baconet i små biter og stek til det blir sprøtt. Legg det så på papir så fettet får rent av.
-Stek fisken med skinnsiden ned i baconfettet, om det er for lite fett kan du ha 1 ss smør i tillegg.
-Hell av vannet fra potetene og tilsett smør og finhakket hvitløk. Fres i et par minutter slik at hvitløken blir gylden.
-Ha så i fløten og salt og pepper i potetene. Mos så potetene
-Stek sukkerertene i en gryte/panne med litt smør og salt i et par minutter

-Server gjerne også med syltet rødløk. Oppskrift: KLIKK HER!

4 comments on “Stekt torsk med potetmos og bacon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *