Til fire personer:
Denne salat er utrolig god og veldig smakfull. Kyllingen blir også bedre om den får ligge en stund i marinaden.
Ingredienser:
-600 gram kylling (jeg brukte lårfilet)
-100 gram bacon
-1 stk avokado
-1 boks mais
-1/2 agurk
-1/2 paprika
-Ruccola
-Salat (gjerne hjerte- eller crispysalat)
-1/2 rødløk
Marinaden: Dette er bare et forslag, her kan du fint variere med smaker
-2 ss soyasaus
-1 ss rapsolje
-2 hvitløksfedd
-1/2 ts salt
-1 ss sukker
-2 ss balsamico
-2 ss sweet chilli-saus
Dressing:
-Ett hvitløksfedd
-4 ss majones
-5 ss rømme
-1 ss sitronsaft
-Salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte:
-Finhakk hvitløk og bland sammen med resten av marinadeingrediensene
-Skjær kylling i passe biter og hell marinaden over kyllingen. La stå i minst 30 minutter.
-Finhakk hvitløk til dressingen og bland sammen med resten av ingrediensene til dressingen. La stå i noen minutter før servering.
-Skjær opp grønnsakene og ha i en bolle
-Stek bacon sprøtt og ha over på papir
-Stek så kyllingen i baconfettet, la noe av marinaden være igjen.
-Mot slutten av steketiden heller du over resten av marinaden.
-Ta platen så av og la den avkjøle seg i noen minutter
-Bland så sammen salatingrediensene med kylling og bacon.
2 comments on “Kyllingsalat med asiatiske smaker”
Mhmmm, så deilig det ser ut! 🙂
Yuuum, vann i munnen!🤤