Denne retten er utrolig smakfull og tar ikke mer enn 10 minutter å lage. Oppskriften er beregnet til fire personer.
Ingredienser:
-Pasta
-500 gram scampi
-Ett beger crème fraîche
-2 ss smør
-1 chilli
-4 hvitløksfedd
-1/2 sitron
-1/2 ts kajennepepper
-1/2 ts salt
-1/2 ts pepper
-2 dl pastavann
-1 dl hvitvin (kan sløyfes)
-Ruccola
Fremgangsmåte:
-Kok opp pasta
-Finhakk chili og hvitløk og stek dette på middels varme med smøret i et par minutter
-Ha i scampien og hell over eventuell hvitvin. Rå scampi trenger 3-4 minutter steketid, mens ferdigkokt kun trenger ett minutt. Velg gjerne scampi som er miljømerket.
-Bland inn crème fraîche, saften av en halv sitron, salt, pepper og kajennepepper. Du kan gjerne også rive over sitronskall
-Bland tilslutt inn pastaen med 2 dl av pastavannet
-Server gjerne med ruccola
2 comments on “Pasta med crème fraîche og scampi”
Dette så veldig godt ut! Tror jeg må prøve det:)
Lagerfru1: Så hyggelig! Det syntes jeg du skal 🙂