Pasta med crème fraîche og scampi

Denne retten er utrolig smakfull og tar ikke mer enn 10 minutter å lage. Oppskriften er beregnet til fire personer. 

Ingredienser:
-Pasta
-500 gram scampi
-Ett beger crème fraîche
-2 ss smør
-1 chilli
-4 hvitløksfedd
-1/2 sitron
-1/2 ts kajennepepper
-1/2 ts salt
-1/2 ts pepper
-2 dl pastavann
-1 dl hvitvin (kan sløyfes)
-Ruccola

Fremgangsmåte:
-Kok opp pasta
-Finhakk chili og hvitløk og stek dette på middels varme med smøret i et par minutter
-Ha i scampien og hell over eventuell hvitvin. Rå scampi trenger 3-4 minutter steketid, mens ferdigkokt kun trenger ett minutt. Velg gjerne scampi som er miljømerket.
-Bland inn crème fraîche, saften av en halv sitron, salt, pepper og kajennepepper. Du kan gjerne også rive over sitronskall
-Bland tilslutt inn pastaen med 2 dl av pastavannet
-Server gjerne med ruccola

2 comments on “Pasta med crème fraîche og scampi

Legg igjen en kommentar til Lagerfru1 Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *