Hjemmelagde knekkebrød

Ingredienser:
-200 gram havregryn
-200 gram linfrø
-100 gram sesamfrø
-100 gram solsikkefrø
-2 ss kruskakli
-1 ts salt
-5 dl vann
-1 ss olje
-1 ss havsalt

Fremgangsmåte:
-Bland sammen ingrediensene
-Fordel røren jevnt utover to bakepapirkledde stekebrett. Bruk en slikkepott til å få røren så jevn og flat som mulig
-Smør et tynt lag med oljen over røren, og strø på havsalt
-Stek begge brettene samtidig på 160 grader varmluft. Etter 30 minutter tar du ut brettene og rutet opp knekkebrødene. Bytt så om plasseringen på brettene i ovnen.
-Stek videre på 160 grader i ytterligere 30 minutter, skru av varmen og la knekkebrødene stå i ovnen med ovnsdøren på gløtt til ovnen er kald
-Oppbevar knekkebrødene i en boks med lokk

Tips: Dersom noen av knekkebrødene fortsatt er myke kan du legge de inn i ovnen på svak varme, med ovnsdøren på gløtt, slik at de får tørket ut.

2 comments on “Hjemmelagde knekkebrød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *