Havreflarn med sjokoladetrekk

Her kommer en oppskrift på sprøe og gode havreflarn-kjeks. Oppskriften gir ca 12 havreflarn!

Ingredienser:
-40 gram smør
-Ett lite egg
-65 gram sukker
-60 gram havregryn
-100 gram sjokolade
-1/2 ts bakepulver
-1 liten klype salt

Fremgangsmåte:
-Smelt smør
-Pisk sammen egg og sukker, hell over smøret, og tilsett resten av ingrediensene
-Fordel røren utover et stekebrett med bakepapir med en teskje. Det må være litt mellomrom mellom de.
-Stek på 200 grader i ca 7 minutter. La de avkjøle seg på stekebrettet, før du begynner med sjokoladetrekket
-Ha sjokoladen i en bolle over ett vannbad. Bruk en skje og smør utover på den “glatte” siden av havreflarnene.
-La sjokoladen stivne i ca 1 time før servering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *