Oppskriften er beregnet til middag for fire personer. Du kan fint variere med sauser og smaker, det her er bare et forslag 🙂
Ingredienser:
-400 gram kyllingfilet
-Eggnudler (ønsket mengde)
-1 stor gulrot
-1 løk
-1/2 brokkoli
-1 boks bambusskudd
-2 ss rapsolje
-Eventuelt sprøstekt løk
-4 ss salt soyasaus
-2 ss søt soyasaus
-2 ss srirachasaus
-2 ss fish-sauce
-2 ss sweet chilli saus
Fremgangsmåte:
-Kok nudlene etter anvisning på pakken
-Skjær kyllingen i biter og stek i en panne med olje. Ikke la den bli helt gjennomstekt, da den også skal stekes med grønnsakene
-Skjær opp grønnsakene og ha alt av grønnsaker over i pannen med kyllingen. Stek dette ytterligere noen minutter
-Bland inn sausene
-Hell av vannet av nudlene og bland inn sammen med resten av woken.
2 comments on “Kyllingwok”
Ser veldig godt ut 🙂
Hobbyfotograf Miriam: Takk takk:-)