Supergode hamburgerbrød

Disse hamburgerbrødene er veldig gode, og løfter en hver burger flere hakk! Husk bare å elte deigen lenge nok :-). Oppskriften gir ca 10 hamburgerbrød . 

Ingredienser:
-1/2 pakke tørrgjær
-1,5 dl lunkent vann
-1 dl melk
-1 ts salt
-1 ss sukker
-40 g romtemperert smør
-350 gram hvetemel
-1 egg til pensling
-Evnt sesamfrø

Fremgangsmåte:
-Bland sammen vann og melk, pass på at blandingen er ca 37 grader.
-Bland sammen alle ingrediensene, unntatt smøret. Elt i ca 5 minutter
-Ha oppi det romtempererte smøret og elt videre i 10 minutter.
-Hev under et klede i ca 1 time. Dersom deigen er veldig klissete kan du drysse over litt hvetemel
-Rull ut til boller og trykk de ned. Hev videre under et klede i 40 minutter til.
-Pensle med egg, dryss over frø og stek på 220 grader i ca 12 minutter

Burgerbrødene egner seg supert til frysing!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *