Hjemmelaget granola

Granola er supergodt med yougurt eller biola, og passer supert til frokost eller lunsj 🙂

Ingredienser:
-150 gram havregryn
-50 gram linfrø
-50 gram sesamfrø
-50 gram solsikkekjerner
-100 g nøtter (Feks: Mandler, cashewnøtter eller lignende)
-100 gram tørket frukt (Feks: Rosiner eller tørket aprikos)
-5 ss honning
-1 dl appelsinjuice

Fremgangsmåte:
-Grovhakk nøttene og bland sammen med havregryn, linfrø, sesamfrø og solsikkekjerner
-Varm opp juicen i en gryte og tilsett honningen
-Bland sammen væsken og det tørre, med unntak av den tørkede frukten, og ha over på et stekebrett med bakepapir
-Fordel granolaen utover og stek på 150 grader i ca 60 minutter.
-Rør godt ca hver 10 minutt, slik at granolaen ikke klistrer seg sammen
-Når granolaen er ferdig kan du blande inn den tørkede frukten og ha den over på glass eller i en boks 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *