Saftig gulrotkake

Denne oppskriften fyller en liten form, og gir ca 12 halvstore stykker. 

Ingredienser kake:
-2 egg
-2 dl sukker
-2,5 dl hvetemel
-1 ts kanel
-1 ts bakepulver
-1 ts natron
-250 gram revet gulrot
-1 dl nøytral olje

Ingredienser ostekrem:
-80 gram smør
-150 gram melis
-120 gram kremost

Fremgangsmåte kaken:
-Pisk sammen sukker og olje og tilsett eggene
-Sikt så inn de tørre ingrediensene og tilsett finrevet gulrot
-Hell røren over i en form med bakepapir. Stek kaken på 180 grader i ca 30 minutter.
-La kaken avkjøle seg før du har på ostekremen

Fremgangsmåte ostekrem:
-Bland ingrediensene sammen og smør på kaken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *