Pasta med marinert kylling og pesto

Denne oppskriften er beregnet til to personer. Du kan også bruke kjøpe-pesto om du ønsker en raskere variant.

Ingredienser:
-Ønsket mengde pasta
-250 gram kylling-lårfilet
-1 ss smør
-2 ss soyasaus
-1 ss sukker
-1 ss sweet-chillisaus
-1/2 ts salt
-1 hvitløksfedd

Ingredienser pesto:
-En basilikumpotte
-1,5 dl olivenolje
-100 gram parmesan
-50 gram solsikke- eller pinjekjerner
-1/2 ts salt
-Saften av 1/2 sitron
-1 hvitløksfedd

Fremgangsmåte kylling:
-Bland sammen et knust hvitløksfedd, sukker, salt og sausene.
-Hell marinaden over kyllingen og la marinere i minst en time.
-Stek kyllingen med litt smør

Fremgangsmåte pesto:
-Rist pinje- eller solsikkekjernene på middels varme til de blir gyldne
-Rens hvitløk og ha alle ingrediensene i en foodprosessor, ha i litt og litt av oljen. Du kan også bruke en stavmikser.
-Kok opp ønsket mengde pasta

-Bland pastaen, pestoen og kyllingen sammen og server 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *