Minipavlova

Denne oppskriften gir fire små pavlovaer. Eggeplommene kan eventuelt brukes i en vaniljekrem eller til feks en hollandaisesaus.

Ingredienser:
-3 eggehviter
-2 dl sukker
-1 dl kremfløte
-Jordbær og blåbær (eller andre bær)

Fremgangsmåte:
-Skill eggene og ha eggehvite i en bolle. Det er svært viktig at denne bollen er ren, ellers vil du ikke få marengs.
-Pisk eggehvitene til du får hardt skum og tilsett så litt og litt av sukkeret, mens du fortsetter å piske
-Smør ut eller ha marengsen i en sprøytepose og ha over på stekebrett med bakepapir
-Stek på 150 grader i ca 45 minutter. Deretter kan du skru av ovnen og la ovnsdøren stå på gløtt, til marengsen har avkjølt seg
-Pisk krem og ha over på pavlovaene, sammen med bær.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *