Salma sashimi med teriyakisaus

Her kommer en oppskrift på en kjempegod rett, som passer seg supert som middag alene eller som en forrett! 

Ingredienser: 
-Salmalaks – ønsket mengde 

-1 dl soyasaus 
-1 ss finhakket ingefær 
-Ett fedd hvitløk 
-1 ss riseddik
-1 ss vann
-2 ss brunt sukker 
-1 ss honning

Forslag til tilbehør: 
-Ristede sesamfrø 
-Avokado
-Mango 
-Vårløk 
-Salat

Fremgangsmåte 
-Finhakk hvitløk og ingefær og bland sammen med resten av ingrediensene. 
-La sausen koke i ca fem minutter slik at den tykner litt. 
-La sausen bli litt avkjølt. 
-Skjær fisken i tynne skiver og dander på et fat
Hell saus over sashimien, og rist eventuelt sesamfrø i et par minutter, som du kan strø over!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *