Potetsalat

Endelig er grillsesongen i gang, og da er det på tide med en oppskrift på potetsalat. Denne potetsalaten er lett og god, og kan fint oppbevares i kjøleskapet i et par dager før servering. Den smaker faktisk bedre om den får stått et døgn i kjøleskapet etter at den er laget! Oppskriften er beregnet til fire personer.

Ingredienser:
-Fire store poteter (eller 6-7 små)
-1/2 løk
-6 ss melk (gjerne h-melk)
-3 ss majones
-1 ss honning
-1/2 ts salt
-1/2 ts pepper
-1 ts eddik

Fremgangsmåte:
-Skrell potetene og skjær de opp i terninger (ca 2×2 cm)
-Kok potetterningene i ca 10 minutter, sjekk gjerne underveis om de er ferdige.
-Når potetene koker kan du finhakke løk og blande dette sammen med resten av ingrediensene til potetsalaten
-Hell vannet av potetene og la avkjøle på benken i ca 15 minutter.
-Hell blandingen over potetene og rør jevnlig i potetsalaten, slik at du får en kremet konsistens.
-La potetsalaten stå minst en time før servering!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *