Fylte horn med feta og spinat

Oppskriften gir 12 store horn. De egner seg supert til frysing 

Ingredienser:
-En pakke tørrgjær
-Ca 550 gram hvetemel
-3 dl melk
-100 gram smør
-1/2 ts salt
-100 gram fetaost
-100 gram revet ost
-100 gram frossen spinat
-1 neve oliven
-1 egg til pensling

Fremgangsmåte:
-Start med å tine spinaten. Legg den frosne spinaten på en tallerken.
-Bland sammen de tørre ingrediensene.
-Smelt smør og hell melken i smøret. Når blandingen er lunken kan du helle den over de tørre ingrediensene.
-Elt deigen i minst 10 minutter. Helst lenger. Dersom den er altfor klissete kan du ha i litt mer hvetemel.
-La deigen heve under et klede i minst en time.
-Del deigen i to, og kjevle ut to sirkler. Skjær så ut seks “pizzastykker” i hver sirkel.
-Klem vann ut av den (forhåpentligvis) tinte spinaten
-Legg litt ost, fetaost, spinat og oliven på den tykkeste delen av hvert “pizzastykke”, og rull inn fra enden.
-Legg hornene på et stekebrett, dekk til og la heve i ytterlige 30-40 minutter.
-Pensle med egg og stek på 220 grader i 12-14 minutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *