Lammekjøttboller

Lam er i sesong og en får nå tak i lammekjøttdeig i flere dagligvarebutikker, lammekjøttdeig passer supert til kjøttboller! Kjøttbollene kan gjerne serveres med en god potetsalat til, eller så egner de seg supert til tapasbordet. Oppskriften gir ca 20 kjøttboller.

Ingredienser:
-400 gram kjøttdeig av lam
-Ett egg
-1/2 dl melk
-Et hvitløksfedd
-1/4 gul løk
-1/2 ts salt
-1/2 ts pepper
-1/2 ts hvitløkspulver

Fremgangsmåte:
-Finhakk løk og hvitløk og bland sammen med alle ingrediensene
-Form små kjøttboller
-Ha over på et stekebrett med bakepapir
-Stek på 220 grader i ca 10 minutter. Snu gjerne underveis

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *