Oppskriften gir ca 12 halvstore muffins, de kan fint fryses (vent med glasuren) eller lages et par dager i forveien og oppbevares i kjøleskapet:-) Glasuren stivner når de settes kaldt.
Ingredienser muffins:
-2 egg
-4 dl hvetemel
-120 gram smør
-1,5 dl sukker
-1 dl melk
-1/2 Ts vaniljesukker
-1,5 Ts bakepulver
Ingredienser glasur
-50 gram smør (romtemperert)
-70 gram kremost
-3 dl melis
-1 ts bakekakao
-1 Ts melk
Fremgangsmåte
-Pisk sammen egg og sukker til eggedosis
-Smelt smør og ha melk i smøret
-Bland det tørre sammen med eggedosisen, og spe med smør- og melkeblandingen
-Ha røren over i former og stek på 200 grader i 15-20 min
-Pisk sammen glasuringrediensene, bortsett fra bakekakao
-La muffinsene avkjøle seg og smør på glasuren, men spar 2 ss til dekoreringen
-Bland sammen restene av glasuren med bakekakaoen, ha over i en plastpose og klipp et lite hull
-Lag tre sirkler på hver av muffinsene, bruk så en tannpirker og dra fra den minste sirkelen og utover, slik at du får et spindelvev
2 comments on “Halloweenmuffins”
Lekkert!
Takk<3