Oreokake

Lyst til å lage en god og mektig kake i påsken? Oreokake holder seg godt i kjøleskapet i et par dager, og smaker best om den får stå en liten time i fryser før servering. 

Ingredienser:

-3 pakker oreokjeks

-100 gram smør 

-3 dl kremfløte (en pakke)

-200 g kremost naturell

-1 pakke sjokolademousse 

-50 gram sjokolade (kan droppes)

Fremgangsmåte

-start med å smelte smøre

-del kjeksene i to og ha det hvite fyllet over i en egen bolle

-knus oreokjeks (feks i en pose med en kjevle), tilsett deretter smøret 

-bland sammen oreofyllet og kremost. Pisk krem, og vend dette inn i den lyse blandingen 

-lag sjokolademousse etter anvisning på pakken

-sett deretter en springform (rund form) på et fat, men dropp bunnen, da ringen skal stå direkte på fatet 

-fyll ringen med kjeksblandingen og trykk godt ned, bruk gjerne en pose over og fingrene til å trykke

-ha så over kremblandingen, og tilslutt sjokolademoussen

-bruk en rasper til å drysse over sjokolade 

-sett kjølig i minst 5 timer. Ha den gjerne i fryser i en liten time før servering, da er den lettere å skjære i. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *